Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[SCAM] Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze

Autor Wiadomość
RE: Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze
Sprawdź:
(21-02-2017 19:50)averegen napisał(a):  jak zainwestowales w BTC to nie ma szans
a jak PM to jest szansa?
Ja proponuje autorowi wątku dopisać do nazwy tematu SCAM, bo jeszcze znajdzie się ktoś kto wpłaci Wink

Dziennik Hyipiarza Big Grin - https://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Hyip-iarza-P-176214
W Balance jest info Withdraw Complete, ale kasy na portfelu nie ma. SCAM i tyle, akurat padł jak zacząłem zarabiać...
Total Invested: 34455415.37
Revenue Paid: 15896.94

Jak te statystyki nie są mocno zakłamane, to ładnie hajsu natrzaskali Tongue
Są zakłamane i to bardzo Wink Ale fakt sporo zarobili.
Choć sam nie jestem w Xabo, ale mam pewne informacje, które być może uspokoją osoby, które mają u nich pieniądze. Jest szansa, że Xabo się podniesie. Mam info, że mają problem z systemem informatycznym. Wprowadzili nowe oprogramowanie, które okazało się wadliwe, przez to ostatnio naliczało np x3 niektórym. Walczą z naprawą systemu, a jeśli nie wyjdzie powrócą do starej wersji systemu. Informują, żeby nic nie wpłacać, ani nie wypłacać ponieważ utrudnia im to naprawę systemu i powrót do działania. Jak wszyscy zaczną wypłacać pieniądze to firma naprawdę padnie. Podobno na dniach maja powrócić, także wstrzymajcie się z hejtowaniem i pisaniem, że to scam itp. Poczekajcie, jest nadzieja na powrót.
Nie wiem po co siać panikę, beznadzieja..

Faktycznie serwis miał troszkę kłopoty ostatnio, ALE nadrobiło wypłatę z dnia, w którym jej nie było i mimo, że moja wypłata miała status "oczekiwanie", dostarczono mi ją w kilka godzin do portfela BTC
http://scr.hu/1pvb/jrvtu

Trochę cierpliwości i rozumu..
Doszło do portfela bo ludzie piszą że mają status że poszło a w portfelu 0
Nic nie doszło, dzisiaj przy zleceniu wypłaty status z Oczekiwania od razu na Wysłano a i tak nic nie dostałem Wink
Xabo.io - Wynajem Miejsca W Kontenerze
Na telegramie takie info

Wątek zamknięty