Do miliona jeszcze sporo ale strona powoli i skutecznie rozkręca się

Każdego dnia wpada trochę $. Odpiszę Ci tutaj na Twoją wiadomość, bo masz zapchaną skrzynkę. Tak na szybko spojrzałem i te video kursy wydają się spoko. Z pewnością coś z nich idzie ogarnąć. Ja jedynie mogę polecić:
https://play.google.com/store/apps/detai...plus&hl=pl
Mimo, że po angielsku to jest to prosty angielski, ekstra program. Z tej serii jest kilkanaście innych apek dla innych języków. Bardzo dobre przykłady, szybko można się poduczyć
Ja w sumie jedynie z tego korzystałem, a reszta wpadła w praktyce
Już chyba na maksa zoptymalizowałem skrypt, strukturę bazy danych na stronie itd. W bazie jest już blisko 15mln rekordów. Codziennie się to mega rozrasta.
Co do laptopa na razie odpuściłem zakup, gdyż niestety muszę znów zainwestować w moją BMW E46, bo mam mały wyciek płynu chłodniczego + kilka innych wydatków. Zrobiłem formata na obecnym, zainstalowałem tylko to co potrzebuję do pracy i jest dużo lepiej. Bliżej września może wezmę na raty coś nowego, ale jeszcze muszę wszystko sobie przekalkulować, bo zbieram na wiele rzeczy
Polecacie jakąś konkurencyjną usługę do Google Adsense? Zbyt świeża jest domena i nie chcą zaakceptować mi strony. Zależy mi na nienachalnych reklamach, bez popupów itd.