Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Olszi zarabia » O zarabianiu i gospodarowaniu pieniędzmi

Autor Wiadomość
RE: Zbieram na Lanosa w gazie :D
Sprawdź:
Odbijesz sie. Ja z 30 musialem budowac zrobilem do 300 prawie 400 ale zas potracilem ale jeszcze cos tam mam xd Ja odbijalem sie na tych Put z Niemiec i USA
Jest kilka indeksów za 20-30zł to sprobujemy.

[Obrazek: 36.png]
Przyszło parę złotych.

Sprzedałem dług, który miał jeden facet u mnie w serwisie finansowo.pl (już tam nie działam)

[Obrazek: afddea2838b9.jpg]

+2 małe wypłaty z mypay
[Obrazek: d946ef31e2c4.jpg]

[Obrazek: 2da74d41b8ec.jpg]

tradowałeś w obliczu brexitu (duża zmienność rynku) i stop lossów nie ustawiałeś?

ksipa, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
(23-06-2016 09:53)ksipa napisał(a):  tradowałeś w obliczu brexitu (duża zmienność rynku) i stop lossów nie ustawiałeś?

Bez przesady. Jesli chodzi o towary to póki co spokojnie. Zwyczajnie za dużo zainwestowałem.

Co do brexitu to myślę, że może(!) odbije się bardzo znacząco na spadku funta, osłabienie euro i złotego a wzrostu kursów złota, franka, jena, dolara oraz niemieckich i amerykańskich obligacji.

Masz w 100% racja tylko teraz pytanie czy faktycznie Wielka Brytania wyjdzie z UE. Nie ukrywam, że zważywszy na to iż czekam aż te głupie złoto pójdzie w górę byłoby mi to na rękę Big Grin
Zobaczymy. Samo referendum nie jest wiążące.

Siema Wink Jak tam Olszi giełda ?

U mnie w planach jest uzbierać w necie na szybko 500 zł i wrócić do plus500 jeszcze raz spróbować Wink Na MT4 coś tam gram, ale jakieś mało czytelne to dla mnie, bardziej zaawansowane jak plus500 ale to chyba sentyment mnie tam ciągnie Big Grin

Dawaj znać jak tam poczynania.

DonWestbam, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Wracam!

Przez ostatni tydzień nie miałem dostępu do neta.

Przez ten czas nie zarobiłem nic. Dodatkowo przegrałem ostatnie 48zł na forexie Plus500. Szkoda. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony bo z bonusowych 100zł udało się pomnożyć i wypłacić ponad 2000zł.

Łącznie zarobiłem i wypłaciłem w czerwcu 2524zł

A jak z celem czyli prawkiem i autem? Obecnie jestem po 20 godzinach jazdy, muszę się ostro zabrać za rozwiązywanie testów.

Co do samochodu to obecnie mam na ten cel 5 tyś zł i będę celowal w jednak coś ciut lepszego niż Lanos Wink

No nareszcie! Bo ja tu zaglądam regularnie a nowych postów brak. Big Grin Powodzenia w zarobkach i z prawkiem, ja swoje odebrałem tydzień temu. impreza

Zgarniaj cashback przez jedną prostą aplikacje
Odpowiedz