Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [ZNISZCZ FB!] Facebook Social Toolkit 2.1.6 Premium 39$ Cracked
Racja, podana wyżej wersja cracked już nie działa a raczej prosi o licencję do której nie ma już działającego klucza.
Na szczęście program nie wymaga już płatności i możemy cieszyć się funkcjami premium za darmo. Wystarczy pobrać Facebook Social Toolkit z Chrome Web Store
(10-07-2016 22:19)Seoul napisał(a): Racja, podana wyżej wersja cracked już nie działa a raczej prosi o licencję do której nie ma już działającego klucza.
Na szczęście program nie wymaga już płatności i możemy cieszyć się funkcjami premium za darmo. Wystarczy pobrać Facebook Social Toolkit z Chrome Web Store
Wszystko pieknie ładnie tylko tokena nie pobiera ...
Nie wiem o której funkcji mówisz, ja to głównie używam do przesyłania grup i wszystko ładnie śmiga. Nie wszystkie funkcje testowałem, ale program ma cały czas wsparcie z tego co mi wiadomo, więc wystarczy czekać na jakąś łatkę. Ewentualnie możesz spróbować ponownej instalacji.
(10-07-2016 22:19)Seoul napisał(a): Racja, podana wyżej wersja cracked już nie działa a raczej prosi o licencję do której nie ma już działającego klucza.
Dzięki ziomek za tą wtyczkę. Matko, człowiek całe życie ręcznie wszystko po kilka godzin robił a tu takie udogodnienia