Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
jd.com - nasze zakupy. » Nie spamuj zdjęciami w galerii - pochwal się tutaj.

Autor Wiadomość
RE: jd.com - nasze zakupy.
Sprawdź:
Myślisz, że jak kupisz podobne rzeczy w sklepie lub na allegro to one nie śmierdzą chińszczyzną? pokerface
(04-12-2015 16:30)Zaperr44 napisał(a):  Lepiej już teraz zbierajcie pieniądze na chemioterapię bo tyle tego rakotwórczego jest w tej chińszczyźnie Xpokerface

Co to na bzury... idź lepiej człowieku wyjdź i nie gadaj takich glupot, pewnie ty nic nie zamówiłes i cię zazdrość bierze, że inni kupili coś za groszepokerface

TUTAJ ZARABIAM: https://www.getslidejoy.com/r/iRyGG?id=1 sprawdzone przezemnie, wyświetlaj ich wygaszacz na androidzie i zarabiaj czym dłużej tym wiecej $$$
(04-12-2015 16:30)Zaperr44 napisał(a):  Lepiej już teraz zbierajcie pieniądze na chemioterapię bo tyle tego rakotwórczego jest w tej chińszczyźnie Xpokerface
To jest jakieś marne prowo? Na codzień korzystasz z rzeczy które są wykonane z tych samych materiałów itp

Przyszedł Power Bank i karty noże. Wstawię zdjęcie jak przetestuje rzeczywista pojemność powera
Nawet nie musiałem się wysilać lepiej niż płachta na byka Jerk
Szczerze? Zamówiłem dużo różnych rzeczy z tej strony i widać wielką różnice między taka chińszczyzną a taką co się znajduję w sklepie
m.in zapach ,śmerdzi na kilometr i czuć tani plastik aż od tego głowa zaczyna boleć.
No ale to tylko moja opinia Smile
Też kurier dostarczył mi te głośniczki Smile super grają i wyglądają Smile
[Obrazek: 12348246_976975332373298_1782572990_n.jpg]
Kolejna zegarynka Big Grin
Ładne te zegarki Big Grin ale czy takie wytrzymałe ?

armada23, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Mój spadł z wysokości ponad metra na płytki wyleciała tylna pokrywka, zapialem i śmiga dalej ;D Ale teraz najlepsze bo pisze na nim firma curren. Pokazuje znajomej z akademika i mówię niech zgadnie ie kosztował. A ona: no wygląda profesjonalnie pewnie jakaś konkretna firma to z 300zł+ Big Grin
Spaceman jest zarąbisty jak dla mnie Smile Dodatkowo nie doczytałem i przyszły dwa, a nie jeden Smile Świeci bardzo mocno. Zegarek wydaje się ok

[Obrazek: DSC_0036.jpg]

[Obrazek: DSC_0038.jpg]

I mam pytanie, jak zrobić tam reklamację? Trzeba najpierw kliknąć confirm, a później evaluate czy refund? Chodzi mi o zaginięcie przesyłki. Wysłano 9.11, a 16.11 ostatnie info z Chin i cisza do dziś.
Ja nawet nie mam tracking ID Big Grin

Vest0, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
Odpowiedz