Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-10-2015 21:15)full2000 napisał(a): Jak dla mnie też ta zmiana jest na + dla programu. My jako jednostki tego 10% tak nie odczujemy
Zgadza się reinwestycja podniesiona to na duży plus stabilności, ale szkoda mogli zostawić chociaż na wypłaty w bitcoin 0% przy jednoczesniej ich wpłacie.
(25-10-2015 21:15)full2000 napisał(a): Jak dla mnie też ta zmiana jest na + dla programu. My jako jednostki tego 10% tak nie odczujemy
Zgadza się reinwestycja podniesiona to na duży plus stabilności, ale szkoda mogli zostawić chociaż na wypłaty w bitcoin 0% przy jednoczesniej ich wpłacie.
Wiadomo, ja bym też chciał 0 % fees na Payzę ale jakoś te 2 % jestem w stanie znieść Zresztą nie mamy innego wyjścia.