Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
#Leos2011# Dzięki ale w AyuWage jestem już kilka lat i dobrze się tam zarabia.
Cieszę się że moje refy zarabiają, wypłacajcie małe sumy bo nie wiadomo kto kolejny ...
#Leos2011# napisałam na priv
(05-12-2015 11:28)aero2 napisał(a): Ja to szukam GPT co zalicza subskrypcje SMS z każdej karty SIM chociaż na wypłatę żeby wpadło.
Też szukam czasem kiedyś jeszcze udawało się kilka na AW zrobić i zaliczyli, teraz raczej graniczy to z cudem. W Ultimate na początku zaliczyło mi dwie albo trzy i koniec.
juuuuhhhhuuu po kilkudniowej kłótni zdjęli mi bana, wszystkiej kasy nie wrócił tylko 1.10$ ale jak nadal wypłaca to dobre i to. Zarabiacie tutaj jeszcze? widzę, że kilku moich refów wypłaciło ale kiedy?
Jednak przekonałam admina, że pracowałam uczciwie a jak ktoś? oszukiwał to nie powinien mnie karać. Zleciłam wczoraj dwie i obie dostałam, teraz mam już kolejną