Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPaingAds » Wprowadzeniedo systemu MyPaingAds

Autor Wiadomość
RE: MyPaingAds
Sprawdź:
Zeby kupic paczki z poziomu wyzszego nalezy w poziomie nizszym miec 100 paczek. Czyli masz 100 paczek w 1 planie to mozesz kupowac paczki z 2 planu. Jak ci wygasnie jedna paczka w planie 1szym to nie mozesz kupic paczki w planie 2gim. Dokupujesz wtedy paczke w planie 1szym i wtedy juz mozesz kupic paczke w planie 2gim. Mam nadzieje ze zrozumiesz Big Grin
(13-12-2015 16:04)Krechaman napisał(a):  Wbijać od zera się jeszcze opłaca? Na jakim mniej więcej poziomie są naliczenia? Zastanawiam się właśnie czy tu wejść, czy dołożyć do HQ
Ja wszedłem parę dni temu i nie żałuję. Program dość stabilny i płacący.
Chyba też spróbuję. Poczekam na wypłatę i wbijam.
Wbijaj wbijaj Smile
Naliczenia dalej trzymają się koło 4%?
Właśnie przed chwilą wszedłem za 60$ Wink
No to życzę szybkich naliczen
ja powiem od siebie jeszcze, że program nalicza super Smile także naprawdę warto wchodzić Wink jakby trzeba było komuś pomóc czy też udzielić porady to zapraszam na priv Smile

wrzuciłem 60$ 11.12.2015 dopłaciłem co prawda dziś z rana 13$, ale na koncie magiczne 85 paczek po 1$ Huh
(14-12-2015 15:33)Krechaman napisał(a):  Naliczenia dalej trzymają się koło 4%?

Dzisiaj i przez parę następnych dni pewnie naliczenia będą niższe z powodu wczorajszego błędu gdzie przez około godzinę naliczenia były bardzo duże Big Grin
Odp: MyPaingAds
Tak, zauważyłem to. Patrzę a tu o 2$ więcej niż powinno byc. Oby więcej takich błędów Big Grin

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Odpowiedz