Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Od ostatniego posta +66,74$.
Od pierwszego października startuje konkurs dla moich poleconych - na motywację! Konkurs będzie trwał przez cały miesiąc. Polega on na oglądaniu CashLinks. Po miesiącu, osoba która zarobi najwięcej otrzyma w nagrodę sumę zarobionę przez wszystkich poleconych pomnożoną x2. Przykładowo jeżeli wszyscy razem zarobią 10$, wygrany otrzyma 20$ ! Tak więc kto się nie zarejestrował rejestrować się, no i do dzieła - WYTRWAŁOŚCI
Wybaczcie, ale musze narazie przelozyc konkurs. Znalazlem sie w dosc nieciekawej sytuacji, nie mam komputera, lipa z mieszkaniem itp. Nastala czarna godzina ale na szczescie mam troche srodkow w TM i z bolem musze ich troche wyplacic, ale jak juz wszystko mi sie ustabilizuje bedzie konkurs. Pozdrawiam i wrzuce niebawem skriny z wyplat
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka