Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry » Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry

Autor Wiadomość
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry
Sprawdź:
ja czekam co bedzie dalej i chce wbic ostatecznie do 10 grupy.
Jest problem z wielokrotnie pobranymi punktami przy naliczeniach, ale na razie nie wysyłajcie w tej sprawie ticketów, programiści mają naprawić i punkty automatycznie wrócą.

Po pierwszych naliczeniach widać że będzie realizowana strategia długoterminowa, a premiowane będą osoby z większą ilością LP, pierwsze dywidendy zostaną wypłacone w przyszły poniedziałek.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
na razie słabo to wyglada liczyłem na naliczanie min 3 krotni większe

ledwo przebija naliczanie z pv gdzie tam wszyscy czekają na swap
(grupa 3)
UndecidedUndecidedUndecided

zobaczymy co bedzie do konca tyg

czarny7777777, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Moim zdaniem to dobrze, że nie szastają kasą. Digadz szastał, Paidverts po swapie szastał i mamy efekty Smile

[Obrazek: 320x50.png]
Zarejestrowany z refa Wink
Admin na forum napisał że być może będzie opcja zakupu reklam przez PayPala Wink
Glosy: Duxone00 (+1)
jak będzie taka opcja to spokojnie wchodzę w to, bo obecnie by wpłacić na okpay i później do lm
okpay trzeba zweryfikować tak samo z perfectmoney, a z btc nawet nie będę próbował bo nie chcę by mnie SexSexSex
swap w pv był po 8 miechach gdzie wszyscy i tak wyszli na + po tym swapie beda pewnie ludzie stratni choc jak ktos miał głowe na karku to nie az tak bardzo (czyli rok dobry naliczen w zamian za swap ja tak wole niz klikanie bez konca na darmo nawet recy niema w normalnej formie wiec nawet na cos ekstra liczyc nie mozna ) oczywiscie mowa tu o pv a nie mtv

wiec jak mam wybierać czy wejść teraz po swapie do pv znowu(i dajmy miec mega naliczania a za rok swap to wole to niz LucreLab gdzie naliczania małe i nikt nie da gwarancji ze swapu i taj nie bedzie) ---wiem ze to tylko czyste spekulacje (ale też beda spekulować użytkownicy którzy nie maja nieskończonej kasy i gdzie zainwestują w sprawdzone pv czy w ll z niskimi naliczeniami choc z gwarancja braku swapu od kogos kogo nawet nie znaja ?)

zobaczymy

czarny7777777, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Nie narzekajcie to dopiero początek. Jest mało osób które już kupiły kampanie. Jak zacznie zagranica wchodzić myślę że bedzie o wiele lepiejSmile
Ale laguje stronka. Jak najlepiej Lucre Points zarabiać bo póki co to gram to z monetą i mam tylko 10k
Najpierw zamułka, a teraz przerwa techniczna
Wątek zamknięty