Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL » Dążenie do celów

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Pracy PaidVerts by Miko93PL
Sprawdź:
Za darmo teraz mozna zmieniac stawki po zakupie filtra
Cytat:Każda zmiana w filtrze reklam kosztuje 10$. Ustawiona wartość otrzymywanych reklam pozostanie stała do czasu aż na nowo zapłacisz i ją zmienisz.

Cytat z opisu filtra na PV nie próbuje zmienić aby nie wybulić ale skoro averegen tak twierdzisz to niech będzie, że zmiana nie kosztuje Tongue
No właśnie co do filtra nie wiem, bo wcześniej była opłata za każdą zmianę, a ostatnio Jo coś pisał że to będzie darmowe. Fajny dziennik, szczególnie, że dajesz info od Jo przełożone na Polski. Chciałbym być w tej grupie co Ty. Smile
Od ilu $ najbardziej opłaca się inwestować? Bo nie wiem czy zabierać się za to, mam tylko 20$ Tongue Po jakim czasie by się to zwróciło?
Cytat:No właśnie co do filtra nie wiem, bo wcześniej była opłata za każdą zmianę, a ostatnio Jo coś pisał że to będzie darmowe. Fajny dziennik, szczególnie, że dajesz info od Jo przełożone na Polski. Chciałbym być w tej grupie co Ty. Smile

Dziękuje bardzo, trochę czasu i wkładu własnego i na pewno też byś mógłbyś być w tej samie grupie lub nawet w wyższej Smile

Cytat:Od ilu $ najbardziej opłaca się inwestować? Bo nie wiem czy zabierać się za to, mam tylko 20$ Tongue Po jakim czasie by się to zwróciło?

Nie ma takie kwoty jeśli by liczyć czas zwrotu, ale jeśli liczyć dniówki to wiadomo, że jeśli więcej zainwestujesz będziesz w wyższej grupie i Twoje zarobki będą na prawdę miłe Lol a wkład 20$ po jakim czasie by się zwrócił ? na razie ciężko powiedzieć ponieważ naliczenia są bardzo różne ale na pewno w ciągu nie całego miesiąca będąc moim poleconym dałbyś rade zarabiać już na czysto Cool
Powodzonka ! . Ładny dziennik Smile
Wiem bo sam korzystam z filtra
Obserwuje Big Grin + powodzenia Big Grin
Filtr kupujemy raz i zmieniamy stawki do woli Smile
Okejj także wiemy ze po wykupie filtra można zmieniać go już dobrowolnie nieodpłatnie wiec błąd wynika w tekście w PV napisze do adminów o zmiene opisu gdyż wprowadza w błąd i dzięki za czujność
Odpowiedz