Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No właśnie co do filtra nie wiem, bo wcześniej była opłata za każdą zmianę, a ostatnio Jo coś pisał że to będzie darmowe. Fajny dziennik, szczególnie, że dajesz info od Jo przełożone na Polski. Chciałbym być w tej grupie co Ty.
Cytat:No właśnie co do filtra nie wiem, bo wcześniej była opłata za każdą zmianę, a ostatnio Jo coś pisał że to będzie darmowe. Fajny dziennik, szczególnie, że dajesz info od Jo przełożone na Polski. Chciałbym być w tej grupie co Ty. Smile
Dziękuje bardzo, trochę czasu i wkładu własnego i na pewno też byś mógłbyś być w tej samie grupie lub nawet w wyższej
Cytat:Od ilu $ najbardziej opłaca się inwestować? Bo nie wiem czy zabierać się za to, mam tylko 20$ Tongue Po jakim czasie by się to zwróciło?
Nie ma takie kwoty jeśli by liczyć czas zwrotu, ale jeśli liczyć dniówki to wiadomo, że jeśli więcej zainwestujesz będziesz w wyższej grupie i Twoje zarobki będą na prawdę miłe a wkład 20$ po jakim czasie by się zwrócił ? na razie ciężko powiedzieć ponieważ naliczenia są bardzo różne ale na pewno w ciągu nie całego miesiąca będąc moim poleconym dałbyś rade zarabiać już na czysto
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2015 13:09 przez Miko93PL.)
Okejj także wiemy ze po wykupie filtra można zmieniać go już dobrowolnie nieodpłatnie wiec błąd wynika w tekście w PV napisze do adminów o zmiene opisu gdyż wprowadza w błąd i dzięki za czujność