Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość - PP (89zÅ‚ za lead lub 5 gr za klik) » BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość

Autor Wiadomość
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Sprawdź:
Mięli, u mnie 3ludzi pisało i dziękowało, że dałem im link do takiego urządzenia (Fani szybkiej jazdy) Smile Więc jak wypłacą zaczynam działać na Leadach Smile
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
ktoś dziś dostał wypłate?
Nie , dziś już nie wypłacą raczej. Jakby nie patrzeć nie przestrzegają zasady , wypłacamy codziennie

WERYFIKACJE TELEFONICZNE KONT FACEBOOK GMAIL I INNYCH ZA 50 GROSZY -> http://zarabiam.com/Temat-Weryfikacja-Ko...YCH-116093
u mnie dwie po 15 zł wiszą od 10tego
No to się nie popisali z tym, że wyłaty co 24 godziny, po co w ogóle pisać coś takiego skoro tego się potem nie przestrzega
Mi 2 wypłaty wiszą.
U mnie też już dwie wypłaty wiszą. Jedna od wczoraj druga z dzisiaj. No zobaczymy czy wypłacą. Bądźmy dobrej myśli.
Myślę, że dziś jeśli nie będzie wypłat temat może polecieć do scamu.
Ile czekacie na wypłaty ze juz do scamu chcecie pchać ?
Ja od 10 stycznia.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Radek4921 - nie wywiÄ…zuje siÄ™ i nie chce zwrócić kasy chomik3 33 15,644 23-11-2019 00:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) TanieAukcje 3,056 434,198 07-06-2015 11:47
Ostatni post: kariolmax
  Sknerus.pl - od 20zÅ‚ do 1250zÅ‚ za Lead Sknerus.pl 94 35,179 18-02-2015 14:53
Ostatni post: Pawel Szamotulski

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: