Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Witam. Serwis wygląda całkiem przyzwoicie. Tylko, co z programem na walkę Szpilka vs Adamek, która odbędzie się w sobotę. Z pewnością, by się coś przydało. Pisałem maila, ale na razie brak odpowiedzi.
pomocy
-czym się różni faktura od rachunku
-wziąłem przy wypłacie faktura i automatyczne zapisało mi się do zleconych ale nie miałem uzupelnionych wcale danych do przelewu, dopiero później uzupelnilem wszystkie dane w zakładce do edycji
-Czy 54zł które zarobiłem pójdzie w błoto?
-Przy okazji kiedy wypłaty będą
napisze też na pw do pana Arka jak coś to piszcie żeby do niego napisać bo nie chcę stracić 54zł
(06-11-2014 22:41)yoshimura napisał(a): pomocy
-czym się różni faktura od rachunku
-wziąłem przy wypłacie faktura i automatyczne zapisało mi się do zleconych ale nie miałem uzupelnionych wcale danych do przelewu, dopiero później uzupelnilem wszystkie dane w zakładce do edycji
-Czy 54zł które zarobiłem pójdzie w błoto?
-Przy okazji kiedy wypłaty będą
napisze też na pw do pana Arka jak coś to piszcie żeby do niego napisać bo nie chcę stracić 54zł
Fakture wybierasz gdy masz DG lub gdy chcesz umowę o dzieło.Napisz do p.Arka niech Ci cofnie.
Wypłaty już wyszły (większości)