Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download!
Sprawdź:
Cytat:NetCashRevenue, myślę, że do środy uda mi się dobić do wypłaty z PIB. Wtedy przepnę ruch na tydzień do Was. Zobaczymy jak będzie Wink
Super, w razie jakichkolwiek pytań, pisz
Cytat:A jak wygląda wypłata przy wyborze Western Union? Jakieś opłaty dodatkowe? Minimalna wypłata?
Masz info w FAQ u nas na stronie. Minimum w przypadku WU to $100. Do tego koszt przesłania pieniędzy, zdaje się, że jest to ok. 20$, zapytam dział finansowy i dam znać
Przeniosłem do Was linki na tydzień. Zobaczymy co z tego będzie ( obecnie 0.05$ - trochę słabo ). Mam jeszcze pytanie, gdzie sprawdzić zarobki ze wszystkich miesięcy itd. - w Lutym zarobiłem u Was 0.49$
wchodzisz w statystyki i na samej górze masz coś takiego:
klikasz w kwardraciki i ustawiasz datę, pamiętaj żeby w lewym ustawić datę od dnia w którym zacząłeś w prawym dzisiejszą