Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja już 50 zrobiłem i jest na paczkę 100 refów i trochę więcej. Wcale nie jest taki trudny, jak zrobisz pierwsze 10 to potem już z górki. Accuracy mam na 81%.
Mam zamiar zainwestować w ten portal trochę $. Jest naprawdę świetny i z czasem można na tym wyciągnąć naprawdę spore pieniądze bez potrzeby siedzenia kilku godzin codziennie. Czytałem trochę na oficjalnym forum jak ludzie zarabiają jakie metody i porady i widziałem przede wszystkim dowody wypłat. Koleś po 3 latach wyplacił sporo ponad 100000 $ wiec przy zainwestowaniu w to trochę pieniędzy można czerpać piękny profit po pewnym czasie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2013 16:37 przez ksrovsky.)
(24-05-2013 21:36)makingmoney napisał(a): Chodziło mu raczej o niemiecki minijob
Ładnie badii. U mnie trochę neocoins się anulowało i wymiana się przedłuża...
Muszę usuwać nieaktywnych poleconych, żeby zrobić miejsce nowym - potencjalnie aktywnym
Z tym, że nie wiem kto z nich zarobił mi jakieś neocoins, dlatego czasami usuwam tych co zarobili całkiem sporo i neocoins znikają z konta.
Ale myślę, że w ciągu najbliższych kilku dni będzie wymiana. Obecny stan gotowy do wymiany to 94,000
Takiemu pozazdrościc 8-) i złożyć gratulacje
Kupiłem tam refów z kontem standrad, 30 na początek, ale widać, że nie opłaca mi się w nich inwestować na dłuższą metę bez konta Gold.
(24-05-2013 22:06)woj9928 napisał(a): mam pytamko za co jest wyplacane Commissions
Referral Commissions - przykładowo : masz kumpla, zarejestrowanego z Twojego reflinka, który robi oferty MATOMY. Przy każdej zaakceptowanej jego ofercie Ty dostajesz jakąś część jego punktów (nie pamiętam ile dokładnie to jest). W skrócie mówiąc : dostajesz punkty za to, że poleceni wykonują zadania.
(24-05-2013 22:09)Nimrod napisał(a): Ile trzeba czekać, żeby znowu móc robić minijoba jeśli się zawaliło z accuracy?
Przeważnie do tygodnia. Jak teraz na jednym tasku zjechałeś poniżej poziomu zaliczania to już nie przystąpisz do niego ponownie od razu, tylko po jakimś czasie - tak jak mówię, przeważnie do/po tygodnia/u.