Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[PŁACI] neobux.com

Autor Wiadomość
RE: [PŁACI] neobux.com
Sprawdź:
Ja już 50 zrobiłem i jest na paczkę 100 refów i trochę więcej. Smile Wcale nie jest taki trudny, jak zrobisz pierwsze 10 to potem już z górki. Accuracy mam na 81%. Smile
Mam zamiar zainwestować w ten portal trochę $. Jest naprawdę świetny i z czasem można na tym wyciągnąć naprawdę spore pieniądze bez potrzeby siedzenia kilku godzin codziennie. Czytałem trochę na oficjalnym forum jak ludzie zarabiają jakie metody i porady i widziałem przede wszystkim dowody wypłat. Koleś po 3 latach wyplacił sporo ponad 100000 $ wiec przy zainwestowaniu w to trochę pieniędzy można czerpać piękny profit po pewnym czasie.
Glosy: makingmoney (+1)
...
Glosy: ksrovsky (+1)
@up
Dzięki Smile Gdybyś potrzebował pomocy makingmoney to napisz Smile
Konto Gold zakupione. Smile
(24-05-2013 17:05)ksrovsky napisał(a):  @up
Dzięki Smile Gdybyś potrzebował pomocy makingmoney to napisz Smile

Ironia? Bo jak nie, to jesteś chyba ślepy...
Spójrz w sygnaturę tego pana do którego odpowiadałeś, a potem przemyśl jeszcze raz co napisałeś :>

Przed końcem czerwca wypłacę sobie 56$ z samych starterów praktycznie mówiąc. Niby nic, ale zawsze coś Wink
...
(24-05-2013 21:36)makingmoney napisał(a):  Chodziło mu raczej o niemiecki minijob Lol

Ładnie badii. U mnie trochę neocoins się anulowało i wymiana się przedłuża...
Muszę usuwać nieaktywnych poleconych, żeby zrobić miejsce nowym - potencjalnie aktywnym Big Grin
Z tym, że nie wiem kto z nich zarobił mi jakieś neocoins, dlatego czasami usuwam tych co zarobili całkiem sporo i neocoins znikają z konta.

Ale myślę, że w ciągu najbliższych kilku dni będzie wymiana. Obecny stan gotowy do wymiany to 94,000

Takiemu pozazdrościc 8-) i złożyć gratulacje Big Grin
Kupiłem tam refów z kontem standrad, 30 na początek, ale widać, że nie opłaca mi się w nich inwestować na dłuższą metę bez konta Gold.
mam pytamko za co jest wyplacane Commissions
Ile trzeba czekać, żeby znowu móc robić minijoba jeśli się zawaliło z accuracy?
(24-05-2013 22:06)woj9928 napisał(a):  mam pytamko za co jest wyplacane Commissions

Referral Commissions - przykładowo : masz kumpla, zarejestrowanego z Twojego reflinka, który robi oferty MATOMY. Przy każdej zaakceptowanej jego ofercie Ty dostajesz jakąś część jego punktów (nie pamiętam ile dokładnie to jest). W skrócie mówiąc : dostajesz punkty za to, że poleceni wykonują zadania.

(24-05-2013 22:09)Nimrod napisał(a):  Ile trzeba czekać, żeby znowu móc robić minijoba jeśli się zawaliło z accuracy?

Przeważnie do tygodnia. Jak teraz na jednym tasku zjechałeś poniżej poziomu zaliczania to już nie przystąpisz do niego ponownie od razu, tylko po jakimś czasie - tak jak mówię, przeważnie do/po tygodnia/u.
Odpowiedz