Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-09-2014 20:44)Pink134lol napisał(a): A propos zabierania BAP, nie wiem czego używacie(jakiego bota), ale na zagranicznych forach nikt nie wspomina o zabieraniu BAP. Jaki program stosujecie?
Też pierwsze słysze o zabieraniu bap na tym forum. Uzywalem bota i mi nic nie zabrali.. Myslalem ze chodzi o to ze mam połowe mniej BAP do zdobycia (200 dziennie a bylo 400) Ale skoro to nie to to znaczy ze nic nie wykryli.. W sumie bot ma wbudowana przegladarke więc wygląda to jak prawdziwy użytkownik..
http://sh.st/yv1gb Forum jest zagraniczne i niezwiązane z tematyką tego forum, więc myśle, że nikt nie uzna tego za reklame innego forum
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2014 17:47 przez osinex.)
Ja już nie ryzykuje Botem, a zdecydowałem się wrzucić ~18$ w program (muszę wpłacić na konto) - ~8$ na uzupełnienie BAP do >50k BAP, 10$ na filtr.
Po dwóch dniach na uczelni dochodzę do wniosku, że reklamy mniejsze niż 0,01$ nie mają sensu, dlatego też ustawię taki filtr. Wiem, że "zalecenia" są na trochę większe ilości BAP na taką wielkość filtra, jednak czasami nie daję rady wyklikać 20 reklam + aktywacyjne.
Do tego używam skryptu do przeglądarki, który kopiuje automatycznie pola, co jest w pełni legalne, więc takie rozwiązanie chyba będzie najlepsze w mojej sytuacji.
Oczywiście, że płacą i jeszcze długo się to nie zmieni. Jo dba o ten biznes zresztą to dla niego ogromna kasa i zapewne z tego żyje więc będzie o to dbał.
Teraz zmieniła się może drobna rzecz ale jednak na ogromny plus. CAPTCHA Jo przeniósł do klikniętej już reklamy. Zamiast przepisywać kod przed kliknięciem, klikamy szybciej i przepisujemy sobie spokojnie kod podczas gdy czas 30 sekund już upływa. Wbrew pozorom przyspiesza to klikanie i zwiększa przy tym skuteczność reklamy, ponieważ spędzamy realne kilka sekund na oglądanej stronie.
Ma łeb na karku ten Jo Kto jeszcze nie zaczął zarabiać w PV to serdecznie polecam Można to też łączyć z MTV
To czy nowe umiejscowienie captcha przyspiesza klikanie to raczej subiektywne odczucie. W moim przypadku wydłuża niestety ten czas (miałem tak opracowaną metodę że na każdą reklamę potrzebowałem max 32 sek.). Musze się jednak bezsprzecznie zgodzić z tym że dzięki temu reklamy zyskają na oglądalności i pewnie wzrośnie ich konwersja.
(03-10-2014 11:38)infokasa napisał(a): To czy nowe umiejscowienie captcha przyspiesza klikanie to raczej subiektywne odczucie. W moim przypadku wydłuża niestety ten czas (miałem tak opracowaną metodę że na każdą reklamę potrzebowałem max 32 sek.). Musze się jednak bezsprzecznie zgodzić z tym że dzięki temu reklamy zyskają na oglądalności i pewnie wzrośnie ich konwersja.
Przecież CAPTCHA teraz przepisujesz w trakcie trwania tych 30 sekund a wcześniej tylko kopiujesz 3 teksty
I właśnie przez to wychodzi dłużej Dlaczego? Śpieszę z odpowiedzią - ja tak robiłem.
Otwierałem 10 reklam na nowych kartach, puszczałem jedną na "oglądanie", a pozostałe uzupełniałem w całości - łącznie z captcha. Teraz nie uzupełnie sobie wszystkich pól w np. 10 reklamach w ciągu kilku sekund.
Właśnie wystarczyło mi około 30 sekund na uzupełnienie wszystkich (w liczbie 10) otwartych kart, teraz schodzi dłużej, bo trzeba na tą captche poczekać (tj. kliknąć button "Proceed...").