Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi odpisali z supportu: "PayPal admitted there's a bug on their side and it influenced more of their clients than just us. We're still hoping the payments will be processed as soon as possible. On our Facebook fan page we post the latest info fb.com/shortest.links."
A na fanpage'u takie info: "Chcielibyśmy przeprosić wszystkich, którzy nadal oczekują na przelewy, za zaistniałe opóźnienie. Jesteśmy tak samo zawiedzeni problemem w PayPalu jak Wy. Prosimy też osoby, które dostały wypłatę w terminie o podzielenie się feedbackiem w komentarzach pod postem. Pomożecie? Z góry dziękujemy."
Jedyne co zaczyna mi przeszkadzać to coraz częściej zdarzające się problemy, w niedługich odstępach czasowych były:
2 awarie/zmiany w api przez co pół dnia nie działały mi linki
ostatnio coraz więcej linków zawiera wyskakujące okienka co dość mocno odbija się na popularności i klikalności shorte
Jakby co to troszeczkę pogrzebałem na forum i znalazłem post w, w którym jakiś typ pisze, że nie dostał wypłaty i odp. admina:
Cytat:I've said that I expected was resolved During the next 3 days, we will have a meeting with paypal to expedite the process, we can't do more than apologize, sorry ninja. I will make an official statement soon the problem is resolved.