Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wspólna inwestycja

Autor Wiadomość
RE: Wspólna inwestycja
Sprawdź:
Ktoś ma jakiś kontakt z nim, albo jakieś propozycje?
Gosc wam wisi kase a ty pytasz o propozycjebeka ?
zacznij w koncu dzialac (prawnik itp) bo ewidentnie mover ma was.... impreza
Skoro wiecie gdzie mieszka to dlaczego nie pojedziecie z Saszą, Sasza wytnie nerkę, sprzeda, odpali Wam połowe i będzie na spłatę wszystkich, wszyscy zadowoleni, wilk syty no i owca z blizną i bez nerki ale jednak cała...
Glosy: master4 (+1), Kemesz (+1), Zaperr44 (+1)
sasza alexander nikolaevich hell? xD
@TOPIC
Czyli dalej nikt nic nie wie? Nikt nie mieszka blisko niego? Przydałoby się, żeby ktoś mu wbił na chatę i mówił w imieniu wszystkich. Niestety, mnie dzieli od niego ponad pół Polski ;/
Trochę odkop ale jestem ciekawy jak to się skończyło,oddał kase? Bo widzę że bana wyłapał Lol
Nic nie oddał, temat sie urwał.
To ile gościu zgarnął?
Na tym forum około 30 tys, na MC około 10 tys

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Ktoś coś na własną rękę zadziałał ? Bo nie wiem jak to mam odebrać ale Mover sam do mnie zadzwonił i będzie spłacać wszystkich jak bardzo fantazyjnie to brzmi zobaczymy co z tego będzie.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
No ja w sumie coś tam działam. Z miesiąc temu wysłałem mu przedsądowe wezwanie do zapłaty, chociaż wątpie, że przez to ten telefon...

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: