Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: DigAdz - ROI 150% - Revenue Share [Pre-Launch]
Sprawdź:
Pewnie tak jednak przed naliczeniami byłem w 7 gupie, wszedłem na zarabiam i zauważyłem post vince, że są naliczenia.
Punkty od razu uzupełniłem, ale już w sumie nie ważne i tak mała różnica między jedną a drugą grupą.
ale sito.... $1.231 5 grupa
2 adsy i 2 bonusy gdzie 1 to pare pkt a drugi bonus 0.14 $
To znak ze trzeba spierd**** ? fajnie 2 kliki i dolar ponad ale wolalbym 4 kliki i 2.4$ .....
Nie wiem co sie dzieje z tym digadzem ale nic najlepszego...
Ja się bałem że przez awarię prądu a teraz neta (wifi) , bo teraz jestem na kablu w innym pokoju... . Straciłem do wy klikania reklamy i bonusy ... a Tu strona off :/ . Szkoda żeby miała paść ..
Jak dla mnie strona działa od kilku dni bezproblemowo wszystko śmiga jak należy, minus taki ze naliczenia coraz niższe, za to upgrade od dwóch dni po dwa razy dziennie..
lvl 10
Value Units Assigned ($18.987)
You have 3 pending Value Units. Please wait till they will be open. Approximate time of opening : Jan 13 2015 07:01