Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kupię konta egofiles.com z zakładkami program partnerski. Teraz nowe konta nie posiadają jej dlatego interesują mnie tylko i wyłącznie konta z tą zakładką. Max kupię 4-5 kont, cena do negocjacji.
Dołączam zdjęcia jak takie konto z taka zakładką wygląda.
kontakt mailowo lub gg : 48063660
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2013 15:16 przez downloadiq24pl.)
(12-11-2013 15:15)downloadiq24pl napisał(a): Kupię konta egofiles.com z zakładkami program partnerski. Teraz nowe konta nie posiadają jej dlatego interesują mnie tylko i wyłącznie konta z tą zakładką. Max kupię 4-5 kont, cena do negocjacji.
Dołączam zdjęcia jak takie konto z taka zakładką wygląda.
kontakt mailowo lub gg : 48063660
jak zakładałem konto , miałem to. dawno nie odwiedzałem teraz patrze nie ma takiej opcji
To moze niech dowody zapoda .. Tez sobie moge pisac takie bajeczki i nabijac posty ale po co ¿? Znajac takich ludzi to zaraz bedzie poradnik do kupienia na ten cudowany zarobek .. Zeby zarobic na gieldzie tyle to trzeba sie na tym znac i zainwestowac te 100-200k.