Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wypłata już otrzymana, mam spisane Wasze kliki, muszę tylko wszystko policzyć i będzie ok. Mam prośbę. Mógłbym dać tutaj info o Waszych klikach w czwartek (po egzaminie humanistycznym i mat-przyr, ang się nie boję) lub najpóźniej w piątek? Przez ten ostatni tydzień chciałem trochę przycisnąć się do nauki, a to by sporo liczenia było przy tym podziale, więc wolałbym to zrobić już po wszystkim. Jeśli Wam to nie przeszkadza to dzięki. :-)
Sądzę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko ... Ja w twoim refbacku nie jestem. Ale życzę POWODZENIA, masz napisać na 100% bo inaczej nie masz po co wracać tu i naliczać refback :-P ;-)
ufosi napisał(a):Sądzę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko ... Ja w twoim refbacku nie jestem. Ale życzę POWODZENIA, masz napisać na 100% bo inaczej nie masz po co wracać tu i naliczać refback :-P ;-)