Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
@zozols1

Pytałeś o przelew bezpośredni. Jeśli chcesz przelać pieniądze na jakiś procesor z konta bankowego musisz sprawdzić czy jest taka możliwość i chyba ważniejsza sprawa czy to się opłaca. Bo prowizje i przewalutowania często powodują że jest to mało opłacalne. Np na PP możesz bez problemu wpłacić pieniądze z konta w PL.

@ManiekHoNoTu

Oczywiście że się tylko traci, to że Ci się udało coś wygrać o niczym nie świadczy. Z tego co pamiętam jakiś czas temu jedna osoba wygrała 6m BAP. Pomimo tego statystyki nie kłamią i dziennie gry redukują znaczną ilość BAP.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
To co zrobić? Przesłać pieniądze do pp i płacić te 7,5 % prowizji? Czy też może jest możliwość, że prześlę je do MTV, a potem z MTV do PV? Jest w ogóle takie coś możliwe?
Przelewać pieniądze między MTV i PV możesz bez problemu natychmiastowo w obie strony
Już z tego zrezygnowałem 250 $ minimum, to jakieś 815 zł. Na chwilę obecną przelałem tylko to co miałem na pp, a z resztą to się okaże, chyba, że macie jakieś ciekawe opcje. Mogę przelać z banku do pp, ale 7,5% to jest dużo.
(21-09-2014 12:39)zozols1 napisał(a):  Już z tego zrezygnowałem 250 $ minimum, to jakieś 815 zł. Na chwilę obecną przelałem tylko to co miałem na pp, a z resztą to się okaże, chyba, że macie jakieś ciekawe opcje. Mogę przelać z banku do pp, ale 7,5% to jest dużo.

załóż konto na perfectmoney i zakup $ na ten procesor płacąc z banku
mając na pm $ dokonaj wpłaty
a dzisiaj naliczeń nie będzie. Jo wyjeżdza i wraca jutro..będzie tylko parę reklam z recyklingu i losowych

Po powrocie ma coś więcej rzucićRolleyes

z recyklingu dziś trafiłem:

[Obrazek: ix8cjw454ymp_t.jpg]
Od dawna w niedzielę nie ma naliczen już

Wysłane przez Tapatalk z Ace 2 (4.4.3)
Siemka, u mnie wszystko gra, reklamy od 0,40$ do ponad 1$ na dzień Tongue
http://zarabiam.com/Temat-Konto-w-paidverts-98331
Siemka siwrus1231

tak z ciekawosci zapytam na jakim poziomie takie reklamy ? cos kolo 25k-100k ? dobrze czytam te wykresy Smile

btw. @all wiadomo cos o tych mikroplatnosciach ? przydalo by sie bardzo

soni21, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2014.
(21-09-2014 15:09)jackthekiller napisał(a):  a dzisiaj naliczeń nie będzie. Jo wyjeżdza i wraca jutro..będzie tylko parę reklam z recyklingu i losowych

Po powrocie ma coś więcej rzucićRolleyes

z recyklingu dziś trafiłem:

[Obrazek: ix8cjw454ymp_t.jpg]

To co wstawiłeś to nie reklama z recyklingu tylko zwykła reklama. W dniu wczorajszym pilotażowo zostały rozesłany reklamy losowo bez względu na stan BAP na koncie. Bardzo prawdopodobne że od teraz właśnie tak będą wyglądać naliczenia w niedzielę.

@soni21
Nie wiem co masz na myśli pisząc

Cytat:btw. @all wiadomo cos o tych mikroplatnosciach ? przydalo by sie bardzo

Napisz bardziej szczegółowo o co Ci chodzi.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Odpowiedz