Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Trafisz.com » Nowy program Partnerski

Autor Wiadomość
RE: Trafisz.com
Sprawdź:
polokk
Nie miałeś pewnie żadnych wpłat, to się pożegnaj z tą kasą, każdy tu jedzie od początku na zyskach.
Zarabianie na klikach w tym serwisie nie ma sensu, bo jeśli nie zarobisz dla serwisu wartości klikow, to nie dostaniesz wynagrodzenia, a jeśli Ci wypłaca, to znaczy ze zarobilbys więcej na udzialach, niż na klikach Tongue
Kiedy wypłaty?
mlody222
Nie ma co pytać kiedy wypłaty, przecież już od kilku miesięcy nie ma z adminem kontaktu, ale wypłaty są realizowane, raz szybciej raz dłużej, ale zawsze były.Smile
Zleciłem wypłatę ekspresową i co najlepsze to była zaakceptowana dopiero po 3 dniach i od 2 dni jest zrealizowana, a na koncie bankowych nie ma przelewu. 4
Dante_/
Wypłaty ekspresowe nie działają już od dawna, jeśli mówisz o tej opcji za 3 zł po prawej stronie.
aero2
Tak o tej, kiedyś zarabiałem na "tanie-aukcje" ( poprzednia nazwa strony ) i nie było tej opcji, a że teraz byłą to wykorzystałem. A tak wgl to ciekawi mnie czy wgl zlecą mi tą wypłatę.
Przenieście już to do scamu.
Zarobiłem 100 zł wypłaciłem wypłata już dawno zrealizowana a na koncie pieniedzy brak
Ja dostalem w poniedzialek a byla zlecona w piatek wiec nie wiem moze sam sie do scamu przenies....
Wróć zlecałem w sobote a tu potwierdzenia Smile
[Obrazek: image.jpg]

[Obrazek: image.jpg]

P.S kwoty lekko się różnia z racji,że szła jeszcze mala wyplata z drugiego konta wiec placa Wink
Glosy: aero2 (+1)
Co mnie to interesuje że dostałeś wypłatę?
Zarabiam uczciwie na zyskach zarobiłem 100 zł wypłata już dawni została zrealizowana a pieniędzy na koncie nie ma...
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: