Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT!» Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
Sprawdź:
Jak najbardziej można opłacać reklamy z zarobków, w menu jest osobny dział. Można też korzystać w Sejfiku z Subkonta - wystarczy raz zasilić go jakąś większą kwotą i następnie błyskawicznie opłacać z niego wszystkie reklamy i usługi w Sejfiku. Prowizje z aukcji też można na niego bezpośrednio przelewać, to wtedy odpada podatek.
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
UWAGA!
Jesteś moim poleconym?
Napisz do mnie na PW (w sejfiku pod nickiem: michalx2008x) a powiem Ci jak zdobyć dodatkowo nawet do 500 kredytek (~85gr) dziennie zupełnie za DARMO!
Zarejestrowałem się. Jak na razie za płatne kliki, konkursowe i pobieranie kasa jest od razu. A więc na chwilę obecną propsuję, ciekawi mnie tylko fakt kiedy dorobię się do wypłaty chociaż ;_;
(26-09-2014 18:19)FireSlayder napisał(a): Zarejestrowałem się. Jak na razie za płatne kliki, konkursowe i pobieranie kasa jest od razu. A więc na chwilę obecną propsuję, ciekawi mnie tylko fakt kiedy dorobię się do wypłaty chociaż ;_;
Widzę zapis z linku czystego a nie refa Twój wybór... no ale cóż trudno z pewnością prędzej czy później uznasz ten wybór za niezbyt udany
Mroczny zarejestrowałem się z czystego bo sejfika nie znalazłem z tego forum Najpierw znalazłem sejfika a dopiero potem poszukałem tematów na tym forum
Dzisiaj wszedłem, żeby wyklikać reklamy i się załamałem, o ile reklamy za grosze klika się bez problemu, to z tymi za punkty jest po prostu masakra. Połowa reklam to adf/shorte. Z 20 minut trzeba poświęcić żeby wyklikać 100-200pkt. Jak tak będzie, to przestaję klikać, bo to po prostu się nie kalkuluje.
Powinna być osobna zakładka na takie kliki, bo nawet jak ktoś nie chce klikać takich, to i tak będą mu się pokazywać i przeszkadzać. Jak będą osobno to też łatwiej będzie je pozaliczać.