Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
A macie dalej problem z tymi białymi oknami? Bo ja mam teraz ja chce zlecić wypłatę to nie mogę, bo jak klikam "rachunek" to przekierowuje mnie tak jakby na druga stronę i jest białe okno...
czemu czasami jest tak na face, że nie widać komenta jak dodaje z konta?
konto stazowe - staz min. pol roku
[Obrazek: 3ddd18c104607a56c9ec8b7e231350cb.png]

Czy wszystko ok?
Tak u mnie na 600Uu 29 leadów więc myślę że jest gites Big Grin
czyli rozumiem tylko ja mam jakiś ch*owy problem z tymi wypłatami ;d?
Też czujecie cięcie leadów? Bo kilka osób zapisało się a leadów nie zaliczyło.
(02-03-2016 21:44)rozekrr napisał(a):  Też czujecie cięcie leadów? Bo kilka osób zapisało się a leadów nie zaliczyło.

Dokładnie, u mnie kumpel sie zapisał na próbe i nie naliczyło a siedzial przy mnie i widzialem jak to wszystko robi.. Mam nadzieje że mi to leadmore wyjasni albo stąd uciekam bo szkoda czasu i kasy..
Glosy: rozekrr (+1)
(02-03-2016 22:28)malpa2 napisał(a):  
(02-03-2016 21:44)rozekrr napisał(a):  Też czujecie cięcie leadów? Bo kilka osób zapisało się a leadów nie zaliczyło.

Dokładnie, u mnie kumpel sie zapisał na próbe i nie naliczyło a siedzial przy mnie i widzialem jak to wszystko robi.. Mam nadzieje że mi to leadmore wyjasni albo stąd uciekam bo szkoda czasu i kasy..

Naprawdę myślisz, że gdzie indziej jest inaczej? Obudź się, cięcia są wszędzie. Smile

devilll, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2011.
Glosy: wojtekmi12 (+1), Karewer (+1)
(02-03-2016 20:43)fusek napisał(a):  czemu czasami jest tak na face, że nie widać komenta jak dodaje z konta?
konto stazowe - staz min. pol roku

Cos ktos?
W końcu te wysokie stawki muszą być opłacalne, skoro serwis dostaje 2-2.5 zł za leada Smile
Ja na prawdę nic nie mówię, ale tak wiele osób pisze o zmianie serwisu, że znikają stąd, bo cięcia, bo to konwersja niska itp. Ja się Was pytam, dokąd? Ludzie obudźcie się i wybierzcie po prostu mniejsze zło, ale na Boga, nie piszcie, że któryś serwis nie tnie leadów, bo za długo działam w tej branży, żeby w to uwierzyć Smile

Karewer, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
Glosy: devilll (+1)
Odpowiedz