Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Mam ten sam problem. Po przeczytaniu o tych białych stronach u Was, sprawdziłem u siebie i faktycznie, ale sprawdzałem tylko losowo kilka programów i z tego co pamiętam, to nie działały na pewno: wtf tube, test iq, ask i fb colors
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
(01-03-2016 13:12)wydra87 napisał(a): @[Leadmore] mam pytanko - po jakim czasie wysyłane są zakupione w sklepie paczki? Chodzi mi konkretnie o moj mix
Dziś zostanie wysłana kolejna partia nagród
(01-03-2016 18:50)Kryminalista napisał(a): Wkońcu wchodzenie w zakładke,w moim wypadku pobieranie - 50 linków działa perfekcyjnie.Strona bardzo szybko sie generuje,nie musze czekać 30s,tylko pięknie w chwile i wszystko załadowane.
Dobra robota LeadMore !
Ciesze się, że to rozwiązanie się sprawdziło.
(01-03-2016 19:51)palma111 napisał(a): Ponawiam pytanie, czy wie ktoś czemu jak wchodzę w konkretny program to jest cała strona pusta?
Przykładowo http://leadmore.pl/program/test-iq
Ciasteczka usunięte. Z telefonu nawet próbowałem i też nic. Z drugiego komputera też nie działa.
Nagrodzę rep.