Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kickster, oni czasem wypłacali dzień później, lub nawet kilka, ale wypłacali.
A co do ucięcia kasy - też wam usunęli zarobek w poprzednim miesiącu z kilku dni?
Nie, to raczej błąd z ich strony. Zresztą napisałem do supportu, wcześniej też pisałem w sprawie tej reklamy na zielonym tle, co było autopobieranie pliku, i jakoś to zdjęli (pewnie mnóstwo osób o to pisało do nich).
Poza tym nie raz była taka sytuacja, że np. 10-ego wypadał np. czwartek, oni mieli jakieś problemy do piątku, po czym napisali, że wysyłają pieniądze tylko w dni powszednie.. i przyszło dopiero na poniedziałek. Oby teraz tak nie było
Ja najpóźniej wypłatę dostałem po 3 dniach chyba Ah, i naprawili już usterkę - pieniążki wróciły do salda, podobnie jak brakujące statystyki z kilku dni sierpnia.
ciekawe czy dzis beda srodki na paypalu, od razu trace motywację do działania jak wyplaty sie odbywaja w taki sposob -,-
PS. Przepis na idealnego skracacza ?
- zliczanie i działanie shorte.st
- inwazyjność i działanie reklam adf.ly
- wypłaty i czas ich realizacji shink.in
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2014 04:30 przez Kickster.)