Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
miniek9090 Ja mam jakieś 25% z PL 50% z USA reszta to z innych państw
clayfer popracuj też nad blogiem. Minimum 300 słów w poście, ładna grafika i komentarze pod postami gdzieś 10-20 i powinny zacząć wpadać pierwsze pobrania.
ja tylko potrafie szukać nisz dla polaczków , ale boje się o cofke
żeby raporty przychodziły codziennie do serwisów ppa , to nawaliłbym sporą sumkę ;p
wystarczy pomysł , fajny darmowy szablon z neta i skrypt blokujący przekierowanie (na hasło ukryte w pliku).
(03-03-2013 16:18)octawius napisał(a): miniek9090 Ja mam jakieś 25% z PL 50% z USA reszta to z innych państw
clayfer popracuj też nad blogiem. Minimum 300 słów w poście, ładna grafika i komentarze pod postami gdzieś 10-20 i powinny zacząć wpadać pierwsze pobrania.
Najpierw muszę zwiększyć liczbę wejść na samą stronę, później muszę się zacząć martwić o pobierania. I zastanawiam się właśnie jak to zrobić.
Ile wasze filmy na YT po rozreklamowaniu EV/SYV/Vagex itp mają wyświeteń i lajków?
clayfer mylisz się Lepiej ogarnąć stronę miodzio ją zrobić i wtedy promować A jeśli chodzi o filmiki to te 2 tysiące wyświetlen nie wiem po co tyle nabijasz. Nabijaj 300-400 wyświetleń.