Sprawdź:
Wiecie co...? Mnie się wydaje, że przyznawanie leadow w eforsie wygląda tak... Siedzą w biurze, popijają kawusie, zagryzając jakieś kanapki z cateringu na dowóz i trwa narada...
Fusek: "hmmm ma dzis 12 odnowień, dobra damy 12.. niech ma! A co!"
Fejq: "ma tyle samo wejsc co zawsze, ale konwersja mu skoczyła, więc damy mu troche mniej... I tak się nie kapnie, skoro ma mniej wiecej tyle samo leadow na tyle samo wejsc co zawsze"
Mahuzz: "ohooo ten ma coś mniejszy ruch ostatnio czyli skupił się na konkurencji... Dajmy mu dziś wszystkie odnowienia, niech myśli, że eforsa to solidna firma i na nowo wszystkie linki do nas przepnie. Niech ma!"
Ostry2ostry: "hmmm cieżka sprawa powinien mieć 9 aktywacji i 14 odnowień dziś ale dajmy mu 4 aktywacje i 7 odnowień, a jak będzie marudził na czacie to mu się najwyżej powie, że miał gorszy dzień co się często zdarza bo nikt inny nie zgłaszal problemów z konwersją"
Anonimowo: "temu też odetnijmy bo coś za dużo dziś ma, a jak będzie coś marudził, że nie tylko jemu nie wpada to się wymyśli coś, że np jakaś awaria była w t-mobile i playu"
Po napisaniu takich postów podejrzewam, że najbliższa wypłata zostanie wstrzymana, z powodu rzekomego promowania niezgodnego z regulaminem (choć opis promocji ustalałem nie dalej niż 3 tygodnie temu i zostało to zaakceptowane)... Szczerze? Zatrzymujcie sobie ja nie zbiednieje