Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Myszka z wisha za 4 zł doszła. Jak na tącene jest bardzo dobre. Wszystkie guziki działaja bez zarzutu . Jedyny minus jest taki ze paczka szła miesiąc . Jt dodam zdjęcie tu i w galeri bo słabe oswietlenie ;>
Sk*rwysyny zablokowali mi konto,nie mogę nic zamówić,a dostałem 3 gifty za zlytowar/jakość.Na meila oczywiście nie odpisuja albo wysla regulke która nic nie wnosi.jak macie kilkanaście kont to nie przelogowujcie się na raz ! 3-4 przelogowania i zmiana IP+ciasteczka,albo przegladarke chociaż zmiencie,bo jak fraud wykryja to juz po koncie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2014 14:33 przez draksone.)
(09-10-2014 14:27)draksone napisał(a): Sk*rwysyny zablokowali mi konto,nie mogę nic zamówić,a dostałem 3 gifty za zlytowar/jakość.Na meila oczywiście nie odpisuja albo wysla regulke która nic nie wnosi.jak macie kilkanaście kont to nie przelogowujcie się na raz ! 3-4 przelogowania i zmiana IP+ciasteczka,albo przegladarke chociaż zmiencie,bo jak fraud wykryja to juz po koncie
W końcu to Ty chcesz ich oszukać więc od Sk*rwysynów się nie powinno ich wyzywać
No 3 towary były wadliwe,dostałem 3 gifty których nie mogę wykorzystać,a co do wielu kont to każdy ma ich kilkanaście i tak na prawdę w regulaminie pisze ze jest to zakazane ale o karze nic nie pisze.Przynajmniej te 3 gifty mogliby odblokować inie olewac ludzi...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2014 14:59 przez draksone.)
Chyba tylko ja mam takiego pecha z sprzedającym tasteforalife. Zamówiłem u niego jeszcze w sierpniu takie słuchawki jak soszka2000 oraz myszkę i do tej pory nie ma tych przesyłek.
@UP
Również mam taki sam kubek (nawet ten sam kolor ;d) i szczerze mogę go polecić. Mieszając nim nawet cukier w mleku prosto z lodówki rozpuszcza się bez problemu.