Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(02-09-2014 20:11)kochas124 napisał(a): Witam. Czy u was też wyskakuje jakias strona z pobieraniem FLV player po wciśnięciu skip ad na shorte.st ?? W każdym linku skróconym przez shorte.st to samo.
Miałem to kilka razy. Tak randomowo to chyba każdemu się trafia.
Kurcze no, za każdym razem to się pojawia po wciśnięciu Skip Ad, nie przenosi w ogóle do linku do którego ma przenosić, przez to dzisiaj strasznie mało osób weszło w link.. Zgłaszał to ktoś?
(03-09-2014 17:56)WazzaP napisał(a): Kurcze no, za każdym razem to się pojawia po wciśnięciu Skip Ad, nie przenosi w ogóle do linku do którego ma przenosić, przez to dzisiaj strasznie mało osób weszło w link.. Zgłaszał to ktoś?
Zgłosiłem przed chwilą. No masakra - chyba nawet nie ma co postować po zaraz są komentarze pod postem o wirusach..;/
EDIT : W sumie nie każdy link taki jest. U mnie na FP nikt się nie skarży, więc puszczę jeszcze z dwie seryjki na grupach ;p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2014 18:50 przez mysc.)
(03-09-2014 17:56)WazzaP napisał(a): Kurcze no, za każdym razem to się pojawia po wciśnięciu Skip Ad, nie przenosi w ogóle do linku do którego ma przenosić, przez to dzisiaj strasznie mało osób weszło w link.. Zgłaszał to ktoś?
Zgłosiłem przed chwilą. No masakra - chyba nawet nie ma co postować po zaraz są komentarze pod postem o wirusach..;/
EDIT : W sumie nie każdy link taki jest. U mnie na FP nikt się nie skarży, więc puszczę jeszcze z dwie seryjki na grupach ;p
Jeżeli dostaniesz jakieś info, to napisz od razu
Podziekowali za zgloszenie i tyle
Za to juz ktorys raz z rzedu odpowiadaja mi na kolejny dzien z samego rana