Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [SCAM] Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Ostatnio pokazywała się data, że Skyllex startuje 22/06/2018. Przed chwilą wchodziłem na stronę, przypomniałem hasło (czyli baza działa), ale w zakładkę moje konto nie udało mi się wejść.
Szybko się właścicielom kasa skończyła, jak znowu wracają.. Chyba, że teraz będzie prowadził to ktoś inny i chce na popularności tego programu szybko się dorobić. Bo jak na hyipa to Skyllex wytrzymał długo, to i "inwestorów" może będzie łatwiej zebrać
Ja najpierw myślałem, że może ktoś inny wykupił sobie domenę skyllex. Natomiast wczoraj mogłem się zalogować i przez chwilę widziałem "moje konto". Kwota w balansie która była w starym skyllex, nadal się wyświetlała. Później miałem Error 500.
A teraz (22.06 13:00) wyskakuje komunikat:
Cytat:Authorization will be available from June 21st!
Mi przy próbie zalogowania się wyskakuje komunikat że będę mógł 21-go. Napisałem do supportu i dostałem wiadomość w trybie natychmiastowym że będę mógł się zalogować po starcie dzisiaj o 20-stej czasu serwera.