Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
Dobry program i nie trzeba poświęcać dużo czasu.
miejmy nadzieje że postoi długo.. to wtedy będzie można nieźle zarobić ^^
ja wpłaciłem tylko na 1 Kampanie.
zobaczymy jak to pójdzie ;>.
szkoda że naliczają taki % bo wtedy można by inwestować więcej..
(18-06-2014 12:06)Punter napisał(a):
[...]Jeszcze jedna istotna rzecz, mianowicie na stronie głównej platformy na dole mamy ‘Account Milestones’ czyli kamienie milowe, a konkretnie zadania do wykonania, za które otrzymujemy wynagrodzenie w postaci punktów BAP.
Np. View 100 paid ads, to receive 500 BAP czyli za obejrzenie 100 płatnych reklam otrzymamy 500 punktów BAP. Jest to najprostsze zadanie do wykonania, ale jakże miłe.
Takich zadań do wykonania mamy 7. Wykonanie tych zadań dostarczy nam naprawdę dużą ilość punktów BAP, przez co będziemy otrzymywać lepiej płatne reklamy. [...]
Czy te kamienie milowe są nadal aktualne? Bo nie widzę czegoś takiego. A i jeszcze mam pytanie: Słyszałem o możliwości wysłania prośby do swojego "mentora" - polecającego o pomoc pieniężną. Nie wiem o co w tym chodziło i czy to jest prawda.