Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne » Szybkie inwestycje i opłacalne?

Autor Wiadomość
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne
Sprawdź:
Na czym glownie grasz?

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne
Mógłbyś bardziej rozwinąć pytanie? Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: Noozer (+1)
Jaki serwis polecasz na start Wink ?
Zależy jaki budżet chciałbyś przeznaczyć Smile

Glosy: Noozer (+1)
Znasz może jakiś program w którym za darmo w formie zabawy mogę pouczyć się trochę zanim wejdę w prawdziwe opcje binarne?
Tak,

Tutaj masz darmowe konto demo: http://www.binary24.pl/pl/top/marketsworld_demo

Glosy: Arivi (+1)
Dzięki! Mam rozumieć, że saldo które dostałem na start (5tyś) jest tylko wirtualną cyferką i jeśli je strace to nie będę ponosił żadnych prawdziwych/dodatkowych kosztów?

Do pełnoletności jeszcze mam troche czasu, więc jak na razie nie chce narażać rodziców na zawał Big Grin Póki co posiedze sobie ten rok w celach edukacyjnych, a dopiero gdy nabiore więcej wiedzy spróbuje szczęścia z prawdziwymi pieniędzmi.

Tymczasem będę śledził Twój dziennik i życzę wysokich zarobków!
Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne
Coz to jest demo przegrasz to przegrasz, wygrasz to wygrasz no 1 will care, jesli chcesz sie za to brac to startuj z binary24 kompedium podstawowej wiedzy, potem forum comparica, jako niepelnoletnia osoba nie mozesz otworzyc konta real wiec zostaje ci demo i nauka Wink
Mln na jakich parach walutowych grasz?

Xkr, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2013.
Glosy: Arivi (+1)
(18-07-2014 12:12)Xkr napisał(a):  Coz to jest demo przegrasz to przegrasz, wygrasz to wygrasz no 1 will care, jesli chcesz sie za to brac to startuj z binary24 kompedium podstawowej wiedzy, potem forum comparica, jako niepelnoletnia osoba nie mozesz otworzyc konta real wiec zostaje ci demo i nauka Wink
Mln na jakich parach walutowych grasz?

Póki co to zostaje mi tylko konto demo.
(18-07-2014 11:53)Arivi napisał(a):  Dzięki! Mam rozumieć, że saldo które dostałem na start (5tyś) jest tylko wirtualną cyferką i jeśli je strace to nie będę ponosił żadnych prawdziwych/dodatkowych kosztów?

Tymczasem będę śledził Twój dziennik i życzę wysokich zarobków!

Tak, to jest darmowe. Brokerzy musieliby być szaleni by na koncie demo rozdawać za darmo prawdziwe pieniądze Wink Dziękuje! Smile

(18-07-2014 12:12)Xkr napisał(a):  Mln na jakich parach walutowych grasz?

Naprawdę nie ma reguły. Wszystko zależy od danych ekonomicznych, godzin w jakich inwestuje.

(18-07-2014 13:07)Arivi napisał(a):  Póki co to zostaje mi tylko konto demo.

Na koncie demo dużo można się nauczyć, to również pokazuje, czy rzeczywiście inwestycje w opcje binarne są dla Ciebie Smile

Odpowiedz