Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Data oraz Zasady Forumowego Restocku.

Autor Wiadomość
RE: Data oraz Zasady Forumowego Restocku.
Sprawdź:
(30-03-2014 00:42)yazir napisał(a):  @[lubiekeppa] @[BabyBuns] @[jagan] @[Juhas] @[MaXimuS007]
Wystarczyło czytać dokładniej regulamin w którym jest jasno napisane
[...]jeden user może zamówić jedną nagrodę[...] to nawet jest w tym temacie w pierwszym poście zapisane pogrubioną czcionką

Z tym, że tego w regulaminie nie było wcześniej.
Zobacz sobie tą odpowiedź w innym wątku: KLIK
Bez nerwów Smile post edytowałem dopiero po 22 po zapytaniu na teamspeaku, jeśli w żadnym innym miejscu nie było informacji o rozdaniu (co w sumie dla 90% było oczywiste) to nie ukarzemy Was i przyznamy pierwszą zamówioną przez Was nagrodę aby nikt nie czuł się pokrzywdzony Smile jutro na spokojnie wszystko przeanalizujemy Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: MilanFan (+1), Boonys (+2), jagan (+1), bubaj123 (+1)
(30-03-2014 01:10)Admin napisał(a):  Bez nerwów Smile post edytowałem dopiero po 22 po zapytaniu na teamspeaku, jeśli w żadnym innym miejscu nie było informacji o rozdaniu (co w sumie dla 90% było oczywiste) to nie ukarzemy Was i przyznamy pierwszą zamówioną przez Was nagrodę aby nikt nie czuł się pokrzywdzony Smile jutro na spokojnie wszystko przeanalizujemy Smile

To dobrze. Dzięki za wyjaśnienie tej sprawy. Wink
(30-03-2014 01:10)Admin napisał(a):  Bez nerwów Smile post edytowałem dopiero po 22 po zapytaniu na teamspeaku, jeśli w żadnym innym miejscu nie było informacji o rozdaniu (co w sumie dla 90% było oczywiste) to nie ukarzemy Was i przyznamy pierwszą zamówioną przez Was nagrodę aby nikt nie czuł się pokrzywdzony Smile jutro na spokojnie wszystko przeanalizujemy Smile
Na TS nie byłem a ten regulamin czytałem dzień wcześniej więc nie dostrzegłem tego. Tylko podziękować Smile
30 forum goldów (jeszcze nie dostałem, nie wiem czemu). Big Grin
(30-03-2014 08:39)dzumper napisał(a):  30 forum goldów (jeszcze nie dostałem, nie wiem czemu). Big Grin

Nie wiesz? Bo Admin jeszcze śpi Smile Tongue
Pewnie najpierw weryfikacja a potem nagrody...
Gratuluje wygranych impreza

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: szufliko (+1)
Ja sie bawilem na fonie i zamowilem laser, niestety w adresie napisalem tylko Miejscowosc i numer domu. To znaczy ze nie dostane nagrody? Beda jakies emaile czy nie bo przeciez jeszcze imie i nazwisko vhyba trzeba?
wygrałem zielony laserSmile
(30-03-2014 00:42)yazir napisał(a):  @[lubiekeppa] @[BabyBuns] @[jagan] @[Juhas] @[MaXimuS007]
Wystarczyło czytać dokładniej regulamin w którym jest jasno napisane
[...]jeden user może zamówić jedną nagrodę[...] to nawet jest w tym temacie w pierwszym poście zapisane pogrubioną czcionką

Spokoooojnie, i tak nic nie wygrałem Big Grin
Ile trzeba czekać na wysyłkę nagrody? Big Grin
Odpowiedz