Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Błąd został naprawiony. (Wprowadzamy obiecany Program Partnerski pod Stream i niestety mieliśmy błąd z tym związany, który rzutował na inny portal).
Wszystkie aktywacje mamy w pamięci podręcznej systemu. Na koniec dnia zostanie wykonanie wyrównanie i zostaną doliczone brakujące aktywacje.
A kiedy będą naliczane poprawnie leady wczoraj znowu zonk a jestem w stanie udowodnić że nie nalicza poprawnie. To już przesada na hdplayerze nie było tak kiepsko. Raz nalicza dobrze raz w ogóle połowy wejść masakra
(31-03-2014 11:02)hunterpl444 napisał(a): A kiedy będą naliczane poprawnie leady wczoraj znowu zonk a jestem w stanie udowodnić że nie nalicza poprawnie. To już przesada na hdplayerze nie było tak kiepsko. Raz nalicza dobrze raz w ogóle połowy wejść masakra
mi na elimit ciągle nalicza w porządku, wczoraj pół tysiaka strzeliło, dziś tyle też się szykuje
Nie nalicza poprawnie! to jest nie możliwe że przez cały dzień tak mało by wpadło mi leadów. Zróbcie coś z tym coś szybko, bo zaczyna się to robić wkurzające .. -_-