Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Liczba nisz:148
4 nisze na stronę. Przyspieszam swój plan rozwoju tej strony. To nadal gąsienica, a ja chcę motyla. Dowiedziałem się dziś jak wiele podstawowych błędów popełniałem tworząc tę stronę, muszę zacząć wprowadzać zmiany już, a nie przy 300 niszach. Stawiam na mocny content, dobre nisze, każda ma robić po $3 dziennie.
-Załatwiłem około 50 starterów
-Edytowanie strony
-Dodanie dwóch nisz
-Odkopałem gdzieś starą komórkę
-Ping jednej strony
Czekam dalej na intro, kolegę wciągną melanż, i nie miał kiedy zrobić. Strony ruszyły się w górę, więc progress jest, nie ma co się poddawać. Jutro zakupię VPS i go postaram się ogarnąć - ktoś jakiś poleca?
-Załatwiłem około 50 starterów
-Coś tam poprawiałem
-Ping jednej niszy
Artur ruszył dupę i dał oferty na Indie - w końcu, co mi dało +20 leadów ) Jednak nisza nie wypaliła się, tylko FC dupe dało. Znajomy zrobił już intro, więc od jutra startuję. Jednak nie wszystko stracone z moich stron
Liczba nisz:154
Na stronę dodałem dziś 5 nisz. Boże, tyle tego mam, kiedy ja to wszystko dodam? Zostało mi jeszcze może z ponad 150 i stale rośnie, samych amerykańskich, a nawet jeszcze się nie tykałem francuskich, bo języka nie znam. Kupa roboty, więc jutro sciskam majty i dodaję. Jeśli będę dodawał 10 dziennie to uporam się z tym w niecały miesiąc. Trzeba dwa razy zwiększyć tempo.
Dobrze, że na HC wszystko wróciło do normy. Takie powinny być zarobki cały czas.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2014 21:02 przez walekpl123.)
Glosy:
15-04-2014 21:02
patryk0407 UWAGA NA TRANSAKCJE Z TYM UŻYTKOWNIKIEM!
Liczba postów: 1,769
Reputacja:
435 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 35.00
Miałem poświęcić więcej czasu, ale zasnąłem, wraz z Francją za 24$. Zaczyna się wolna od szkoły, to postaram się przynerdzić przez ten czas.
Liczba nisz:156
2 nisze, dodane dziś. Dowiedziałem się dlaczego nie zarabiam, tyle ile bym chciał. Wyszło mi że w Google nie ma wszystkich moich nisz, z którymi wiązałem nadzieje, ba nawet zaczynał hajs z nich wpadać. Niektóre z nich uratowało dodawanie tagów, niby kiepskie dla SEO, ale mi się przydało. Nie wiem jeszcze jak poradzić sobie z tym problemem. Jeśli nic nie wymyślę to po prostu, dokończę dodawanie tych nisz i zrobię subdomenę fr.nazwastrony.com, i tyle.
(15-04-2014 21:38)patryk0407 napisał(a): Ale nisz masz
To same hacki czy coÅ› innego? ;>
Nie używam hacków na Leniwcu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2014 21:08 przez walekpl123.)
Chory, więc będzie czas na robotę. Jutro zacznę z YT, jak nie będzie trzeba w domu pomagać. Jutro jazda o 7 rano, więc zawaliłem sobie ładny dzionek. A Igor dalej nie rozumie, że bez pozycjonowania to on na google kokosów nie zbije