Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzień wypłaty. Zarobione 6$. I ban.
sk******** w dzień wypłaty mnie zbanowali no nie oszukujmy się, ale to wygląda jak scam, bo w dniu wypłaty banują jakby nie chcieliby wypłacić. Zje**** serwis, ale wysłałem emaila z nadzieją na odzyskanie konta
(10-03-2014 13:35)pietruch78 napisał(a): Dzień wypłaty. Zarobione 6$. I ban.
sk******** w dzień wypłaty mnie zbanowali no nie oszukujmy się, ale to wygląda jak scam, bo w dniu wypłaty banują jakby nie chcieliby wypłacić. Zje**** serwis, ale wysłałem emaila z nadzieją na odzyskanie konta
Ty tak serio? Przecież to Ty ich oszukiwałeś
Sam bym banował dopiero po zleceniu wypłaty 2
(10-03-2014 13:35)pietruch78 napisał(a): Dzień wypłaty. Zarobione 6$. I ban.
Ty tak serio? Przecież to Ty ich oszukiwałeś
Sam bym banował dopiero po zleceniu wypłaty 2
przeczytaj sobie ten fragment autora tematu.
Cytat:Shorte.st pewnie wie o tym sposobie i nie banuje za to. Tak, jak już napisałem- wcześniejsze mam wypłaty Smile Na następnej zrobię screena. Nie zbanują za to, bo oni na tym zyskują, pisałem do administracji delikatnie się pytając czy jeśli mam wysoki współczynnik odwiedzin bez klikania w "skip ad" nie dostanę bana, dostałem odpowiedź że nie Smile Gdyby mieli za to banować, zbanowali by mnie od pierwszej wypłaty. Minimum to tylko 5 dolarów, dobijecie w dwa dni i wypłacicie, szybko się przekonacie że wszystko elegancko śmiga Smile