(25-11-2013 05:28)badii napisał(a): Slabiutenka noc 
U mnie detroit i lakers na propsie.
Dzieki mistrzu, ze mnie uswiadamiasz, bo nie zauwazylem

Pisalem kiedys, ze jesli ktos mnie konstruktywnie skrytykuje to przyjme jego krytyke, ale co ma na celu twoje pisanie w ten sposob? Bo nie rozumiem. Jesten optymista i jesli jest zle to musi byc lepiej w koncu. Zreszta gdybym nim nie byl to dawno bym skonczyl z bukmacherka

Brawo, ze udalo Ci sie trafic 2/2 jednej nocki. Moje 1/3, bo Duranta postanowilem jednak nie grac jest slabe. Czarne serie mi sie zdarzaly w 'karierze' typerskiej. Niestety, jesli ktos myslal, ze typy beda wchodzily przez 3 tygodnie bez przegranej to sie mylil, bo jak by tak bylo to juz dawno mialbym miliony i na tym forum bym sie nie znajdowal. Jak narazie czarnej serii nie ma, bo przeplatam wygrane z przegranymi, ktorych jest po prostu wiecej. Mam dziwne uczucie, ze to przez weekend. Bylem zabiegany, dostep do komputera ograniczony i moze analizy nie byly przeprowadzone do konca tak jak powinny byc. Zdaje sobie sprawe z tego, ze teraz nikt nie bedzie korzystal z typow( procz jednej osoby

) bo bedzie sie bal. Dlatego bede dalej podawal oczywiscie majac nadzieje, ze osiagne stabilnosc czyli przynajmniej 66,6% kazdej nocki zeby wrocic na wlasciwe tory. Pozostaje mi tylko przeprosic. Obiecuje nie poprawe, a to ze bede sie staral wyjsc na plus kazdej nocy, bo nie powinno sie obiecywac cos jesli sie nie jest pewnym, ze to cos mozna dac Pozdrawiam.