Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ?

Autor Wiadomość
RE: Ile czasu minęło zanim coś zarobiliście ?
Sprawdź:
Ja po kilku tygodniach kilka złotych, dokładnie już nie pamiętam bo to już było jakiś czas temu
Ja przedzierając się przez firecashe,subskrypcje itd itp. w końcu przypadkiem po właściwie odpuszczeniu sobie z nudy puścilem linka z shortes, który o dziwo zaczął przynosić zysk, rozesłałem go po kilu grupach i się okazało, że rzeczywiście coś tam wpada.
Tak samo zupełnie spontanicznie wpadło kilka złotych na subskrypcjach SMS, i tak od wczoraj z samych subów 100wka wpadła, dla mnie to dużo, ale czuję, że długo na tej niszy nie pociągnę, przynajmniej nie u tychsamych odbiorcow Wink
Kiedyś bawiłem się trochę w subskrypcje, 20 zł zarobiłem w dniu, w którym się o tym dowiedziałem Smile 3-4 godzinki spamu, nie na fb Xpokerface
Pierwsze pieniądze zarobiłem po 2 tyg, było to tylko kilka złoty, teraz jak wpadnie to nawet kilka tysięcy Smile
Pierwsze pieniądze wpadły po tygodniu, z subskrypcji SMS. Zaczynałem jak wiele osób na durnym klikaniu reklam, ale z tego milionów nie zarobisz nigdy, bo nawet gdybyś siedział przy tym po 10h dziennie na wszystkich serwisach, to zarobiłbyś może z 2$/dobę a jakby miało dojść do wypłat, połowy już by nie było Big Grin W każdym razie tak można zarobić może ze 100 zł miesięcznie, ale jak na 300h poświęconego czasu, to słaby zarobek Tongue

Independent Enterprise, PL KRS! Kopalnia krypto + matryce
Takie są prawa, trzeba trochę posiedzieć i tym samym musi trochę czasu minąć zanim będzie można liczyć pierwsze zyski.
po miesiącu z PPA zgarnąłem 50 $
Pierwsze swoje pieniądze zarobiłem na shorte.st. W 1 dzień udało mi się zdobyć 10 dolarów Smile
lipa ja od 3 dni nic żadnych leadow :/
Zanim zarobiłem powiedzmy pokaźną kwotę minął miesiąc.
Było to w servisie zlotoweczka, gdy odkryłem "płatne zadania" Big Grin
Odpowiedz