Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobra napisze tutaj jak rozwiązać te wasze problemy, bo już nie mogę tego czytać. A więc przy zakładaniu serwera na końcu macie do wyboru gdzie ma przyjść hasło. Po założeniu wchodzicie w VNC Console po lewo i zmieniacie na Enabled po czym akceptujecie, po tej operacji klikacie na górze "Console" i pokaże się wam ekran waszego serwera i przejmiecie nad nim kontrole, hasło wpisujecie to co wam przyszło na e-mail lub smsem. UWAGA: Sprawdzcie folder spam, jeśli macie na "t.pl" to na pewno tam przyjda wiadomości. Potem klikacie na pulpice PPM i proporienthes po czym ustawiacie rozdzielczość, na taką jaką wam pasuje, wtedy już nie będzie małego ekranu po czym wchodzicie w internet explorer i w ustawienia, zakładka security i ustawiacie wszystko na enabled po czym akceptujecie i odpalacie od nowa IE. Pobieracie przegladarke, bo jak wiadomo IE służy do pobrania innej przeglądarki, po czym ściągacie net frameworka 3,5 i instalujecie. Teraz możecie zainstalować Thread Manager, który już powinien odpalić a jak nie to uruchomcie komputer z serwer od nowa po przez panel na stronie.
proszę pomóżcie założyłem vps ale nie mogę przez konsole wejść hasło mam ale nie wiem jaki login ktoś podpowie ten przy zakładaniu konta czy ta nazwa servera
VNC address xxxxx.vnc.upcloud.com
VNC port xxxxxx
VNC password ma tu chasło
ale login:?
MA email dostałem
Server: max (00fdbf1f-de76-4389-44f7-883d7265782d)
IP address: 83.136124.23
Password: jktrn4b8a
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2013 15:56 przez max_dat.)