Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Korzystając z gameflow mając bite dowody na poprawne rejestracje zaliczane było hmm może z 30% +/- także nie polecam. Dodam, że korzystałem z kampanii, w której dozwolony był ruch motywowany.
(15-06-2015 22:05)sojusznik napisał(a): Korzystając z gameflow mając bite dowody na poprawne rejestracje zaliczane było hmm może z 30% +/- także nie polecam. Dodam, że korzystałem z kampanii, w której dozwolony był ruch motywowany.
Najwidoczniej każdego traktują inaczej. Mi zaliczyli 95% leadow z tego co pamiętam.
@up To są programy afiliacyjne. Tutaj ruch jest restrykcyjnie monitorowany, wiec nie znajdziesz serwisu który od razu (bez walidacji osadów) wyplacilby co kasę.
Przyłączam sie do opinii broofe. Teoretycznie na linktogame przelew powinien być dokonany w przeciągu miesiąca od podesłania im wygenerowanego rachunku. Kontakt jest dobry póki nie przypomnisz się z zaległymi przelewami. Mi zalegają 250 za Marzec i Kwiecień. Powróciłem do gameflow w którym byłem od roku. Owszem niższe stawki za (max to obecne War Tunder za 3.20 zaliczane po 60 min gry) ale kontakt jest zawsze dobry i wypłaty każdego 20/21 dnia miesiąca
Okej to chyba nic lepszego niż gameflow nie znajdę. Ale temat nie został wyczerpany i proszę to nie zamykać. Niech zostanie do rozmów dotyczących serwisów tego typu.