Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jutro ostatni dzień regulaminowego 14 dnia wypłaty.
Tutaj na chacie natknąłem się na dziwną rzecz. Użytkownicy mają tak samo ułożone wiadomości jak i wcześniej. Czyżby administracja się bawiła? lub też banda dzieci..
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2013 20:49 przez mattw.)
TO ZAPEWNE SCAM... po co tu siedziec skoro od jakiś 10 dni admin nie wypowiedział ani słowa, na chacie się nie udziala na support nie odpowiada, zaległych akcji nie zaliczył, pieniędzy nie wysyła... Po co tracić czas, szczególnie że jest więcej tego typu serwisów które są pewniejsze... Nie polecam!
Jutro ostatni dzień regulaminowego 14 dnia wypłaty.
Tutaj na chacie natknąłem się na dziwną rzecz. Użytkownicy mają tak samo ułożone wiadomości jak i wcześniej. Czyżby administracja się bawiła? lub też banda dzieci..
15 dzień, a wypłaty dalej niema. Oficjalnie napisałem na support i kończę z tyn.
Jutro mija 15 dzien, jezeli do poniedziałku nie otrzymam pieniedzy, ogłaszam serwis jako SCAM. Zdjecia mam juz zrobione jak i tekst przygotowany także wystarczy tylko wkleić na strony takie jak zarabiam.com czy inne. To nie jest groźba, lecz przypomnienie 4 raz o kwocie, której nie dostałem, a ludzie maja prawo wiedzieć w co wchodzą.
TO JUŻ JEST SKANDAL! :
Da się? Da się Pierwsze 11 złotych otrzymane na PayPal. Są szanse.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-06-2013 16:46 przez mattw.)