Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
na stacjonarce Windows 7,
na lapku OSX El Capitan (hackintosh).
Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Jak dla mnie nic innego jak windows xp professional z dodatkiem service pack 3 ponieważ system jest lekki szczególnie to słabszych pecetów zalety tego systemu są że system zajmuję mało miejsca w porównaniu windows 7 a korzyści są z tego takie że system jest mało wymagający i mniej zabiera ramu itp i lepiej gry na nim działają, natomiast tak jak ja teraz mam że większość filmów oglądam przez łącze HDMI podłączonego do TV to nie chcę mi się włazić w jakieś programy i bawić się z sterownikami to tylko podłączam kabel i już działa wady są takie ze gry słabiej działają na nim bo system jest bardziej wymagający zwłaszcza 64 bitowa wersja więcej dysku zajmuję mimo że ma szybsze działanie