Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaka szkoła po egzaminach?
Liceum
Technikum
Zawodówka
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
Egzaminy gimnazjalne

Autor Wiadomość
RE: Egzaminy gimnazjalne
Sprawdź:
Technikum, kierunek nie jest bliżej znany.. Informatyk, Teleinformatyk, Elektronik? Się zobaczy Smile
(24-04-2013 18:44)miniek9090 napisał(a):  technik informatyk Białystok Jerk

Technik informatyk a 34% z matmy - POZDRO
Glosy: dawidq3 (+1)
A ktoś może z Częstochowy? ;D
U mnie jak narazie +65% ze wszystkiego, jutro na angielskim mam nadzieję, że będzie przynajmniej 90%+
Jaka szkoła? Technik Organizacji Reklamy w Gorlicach, będę wam pozycjonował blogi do ppa Lol
Glosy: Traw3k (+1), Evid3nce (+1), pikusix1 (+2)
Jak tam u Was angielski?
Ja nie sprawdzałem, ale z podstawy 40/40 normalnie Big Grin
Rozszerzenie trochę gorzej, myślę że w granicach 30-35

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Anglik nader łatwy Wink
(24-04-2013 19:41)Boonys napisał(a):  U mnie jak narazie +65% ze wszystkiego, jutro na angielskim mam nadzieję, że będzie przynajmniej 90%+
Jaka szkoła? Technik Organizacji Reklamy w Gorlicach, będę wam pozycjonował blogi do ppa Lol

Też masz u siebie zajęcia plastyczne? Bo ja miałem iść w tym kierunku, ale plastyka mnie denerwuje to zrezygnowałem.
No i macie po egzaminach Jerk
(25-04-2013 11:29)Scoobyx napisał(a):  
(24-04-2013 19:41)Boonys napisał(a):  U mnie jak narazie +65% ze wszystkiego, jutro na angielskim mam nadzieję, że będzie przynajmniej 90%+

Też masz u siebie zajęcia plastyczne? Bo ja miałem iść w tym kierunku, ale plastyka mnie denerwuje to zrezygnowałem.
Jest sklejanie jakiś plakatów, ale to dla mnie mała przeszkoda, jest też grafika komputerowa.
Ano, nareszcie koniec 2
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: