Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI ZE WZGLĘDU NA PROBLEM Z WYPŁATAMI [HIT!] Oilgrowing.com

Autor Wiadomość
RE: PŁACI [HIT!] Oilgrowing.com
Sprawdź:
Jak wspominałem jestem początkujący w inwestycjach internetowych.Chciałbym spróbować inwestycji w Oilgrowing,na początek tylko parę dolarów żeby przekonać sie jak to działa.Założyłem już sobie profil na Liberty Reserve i prosiłbym kogoś o pomoc na priv bo nie bardzo rozumiem jak na razie w jaki sposób mogę wpłacać i wypłacać pieniądze na LR.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś w prywatnej wiadomości wyjaśnił mi krok po kroku jaka jest droga moich pieniędzy z mojego polskiego konta bankowego Inteligo na LR i z powrotemSmile

Rejestrując sie do Oilgrowing w rubryce "Your LibertyReserve Account" mam podać ten mój osobisty numer zaczynający sie od U8 tak?

Oczywiście nie wiąże przyszłości z Oilgrowing ale skoro płacą i pewnie jeszcze miesiąc lub dwa płacić będą to trzeba skorzystać.Jak już będe wiedział wszystko jeśli chodzi o kwestie techniczne związane z LR to obiecuję nie zamęczać Was już moimi pytaniamiSmile
(04-06-2012 16:37)Meleks napisał(a):  Rejestrując sie do Oilgrowing w rubryce "Your LibertyReserve Account" mam podać ten mój osobisty numer zaczynający sie od U8 tak?
Tak,właśnie ten.

Czyli to prawda jeśli wpłacę 40$ to dostane 360$ po 14dniach?:O
Śmierdzi scamem Big Grin
Eh obawiam się, że przestanie płacić jak dojdzie do planów 30 i 50-dniowych... W końcu jak uzbierają pokaźną sumkę to się zwiną.
Osobiście już bym tu nie inwestował, niedługo dojdzie do najwyższych planów w których odsetki są przerażające Rolleyes
Mam nadzieje że jeszcze z miesiąc się potrzyma Big Grin
też bym zainwestował tylko nie mam kasy na lr

invihation, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2012.
Na ich stronie nie wyświetla sie zakładka our payments,przynajmniej tak jest u mnie.To znaczy że sie zwinęli?
Licznik w sensie nowych inwestorów widać?To sie kręci ale wypłat nie ma.Se żartujesz z nowicjusza w branży inwestycyjnej który dopiero co pierwsze dolary LR zainwestowałTongue
Zainwestuj w r7. Jak cos to ja Ci pomoge wyplacic lub pozycze coś pieniędzy do inwestycji np. 2-3$ brakujace Wink ale oddajesz 1,5$ dodatkowo Wink
(06-06-2012 16:26)kipeer napisał(a):  Zainwestuj w r7. Jak cos to ja Ci pomoge wyplacic lub pozycze coś pieniędzy do inwestycji np. 2-3$ brakujace Wink ale oddajesz 1,5$ dodatkowo Wink

widzę, że w końcu dorobiłeś się tego przed czym już co do ciebie moderatorzy ostrzegali, że dostaniesz bana, według mnie i tak długo cię tolerowali
w końcu będzie bez spamu i reklamy z twojej strony
(06-06-2012 13:03)Meleks napisał(a):  Na ich stronie nie wyświetla sie zakładka our payments,przynajmniej tak jest u mnie.To znaczy że sie zwinęli?

u mnie działa normalnie, spróbuj na innej przeglądarce, u mnie nie otwiera na mozzili, za to na google chrome wszystko działa jak należy
Wątek zamknięty