Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Coś mało nas, jakby stanęło wszystko;> trzeba to rozruszać, może na zachętę pokażmy jak wygląda na tą chwile nasza piramidka? Może to zachęci ludzi, żeby się dołączać jak najszybciej, póki można być w niej jak najwyżej
Niestety, mam jakiś dziwny problem z 20$2surf. Po włączeniu programu, wyświetla się okno, gdzie powinienem wpisać dodatkowe informacje, nick, hasło itp. To okno wyświetla mi się jako puste, białe. Ma ktoś tak?
Bruku - mam wszystko zainstalowane, ale problem w tym, że z tydzień temu zrobiłem sobie konto na 20$2surf bez poleconego - po prostu tak normalnie, i wszystko śmigało. Teraz jest taki błąd, nie mam pomysłu. Support mi nie odpowiada na ticketa od 3 dni :/