Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Według ostatnich danych na świecie jest 1 463 632 361 użytkowików internetu. Biorąc pod uwagę fakt, że już 50 901 z nich jest zapisanych w buxout oraz, że można posiadać tam tylko jedno konto, w wariancie najbardziej optymistycznym (wszyscy pozostali zapiszą się bez polecającego), pozostało max 1 463 581 460 potencjalnych poleconych :->
Kurcze, czemu moje refki tak słabo klikają... Zobaczę jeszcze jutro, jak się nie poprawi to wymienisz mi kilku a ja Ci przeleje kasę na AP (mam na AP jeszcze 0.50$ czyli na wymianę dwóch poleconych :-P).
Sniechu, przecież dopiero 12h temu ich kupiłem :-P Bez paniki :-P To dopiero pól dnia...
Tymczasem królem jest piechu, bo już 90% refków mu klika :idea:
makaj, miejmy nadzieję, że masz rację i refki jeszcze coś wyklikają :-P... piechu, no to gratulacje, ale Ty ich chyba miałeś dzień wcześniej niż ja? Może moi też się tak rozkręcą :-)
makaj napisał(a):moody, jest jeden duży screen ze wszystkimi poleconymi, to możesz sobie sprawdzić. Screeny przy nikach są tylko dla orientacji kto jakich refów otrzymał ;]
Jeśli chciałbyś, żebym przy każdym oddzielnie aktualizował kliki refów, to wczoraj 20 min wycinałe i kleiłem w paince tych co przyszli :idea: Codziennie takich katorżniczych zadań się nie podejmuję :-P
Ok oczywiście Cię rozumiem, ale w takim razie mógłbyś chociaż podzielić ten screen na 2 mniejsze? Bo tak to literki sa strasznie małe, a jak się powiększy to ucina kawałek i nie widać wszystkich refów. To nie będzie aż taka katorżnicza praca, może Ci zajmie ze 2 minuty więcej ;-)