Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Quopi.ai - bot który od stycznia 2023r nie zakończył dnia ze stratą
Nadal potwierdzam, codziennie instant.
Natomiast na ich dc coraz więcej ludzi sprawdza to i owo, szukając i wskakując na hyip.
Nie wiem po co, wiadomo że to najpewniej zwykły hyip ale ważne, że płaci. Ludzie tworzą niepotrzebną panikę, a takie paniki powodują szybszy upadek.
Widzę, że pojawiają się już kopie quopi. Powoli trzeba uważać, bo to także podważa wiarygodność tego programu, na yt też wiele osób zaczyna tworzyć merytoryczne filmiki wyjaśniające dlaczego jest to zwykły hyip.
Zostało mi 7 dni do końca kolejnego cyklu, który zwróci mi depozyt po reinwestycjach. Planuję potem codziennie wypłacać do końca roku zysk, zobaczymy czy się uda.
Święta to zawsze ryzykowny okres, ludzie zaczynają wypłacać wtedy więcej i wiele programów pada.
Wszedłem w to z polecenia mirona jakiś czas temu. Dzisiaj po 10 dniach "roboczych" wypłaciłem co tam się nagromadziło. W kilka minut transakcja przeszła na portfel