W sumie to odpowiem bo własnie przechodziłem
1.deezer niestety póki co nie dziala ,może łatwiej będzie co dziala ,a wieć spotify darmowe i google music (ale to już płatne-niestety daleko mu do predkosci apple,wiec sie nie oplaca),musimy sie uzbroić w cierpliwośc , mam odpowiedż przynamniej jesli chodzi o apple że wróci ,oby deezer również.
2 działanie wygląda tak 4 fony max. na jednym adresie ip i na jednym koncie,kolejne fony musża być na nowym adresie ip ale wszystko wciąż idzie na to samo konto itd,
co jest gdy podłaczysz piątego fona na tym samym ip,ano nic system nie wykaze podlaczonego fona ,a to oznacza tylko tyle że punkty nie będą zaliczane w takiej sytuacji
3 wiem tylko tyle w Stanach spotify zasuwa o wiele szybciej niż u nas ,ale o tabelce nic nie słyszałem
(13-01-2020 17:31)bartqqq napisał(a): EDIT: Najlepsze ze ostatnio szukalem jakiś apek do phone farmingu (w serwisie/komisie wujka leży około 300 telefonów XD) i wlasnie oglądalem tego goscia. Niestety bolesnie przekonalem się, że mozna to robic z sensem tylko w Usa. Na Polski sklep play itd nie ma takich aplikacji, a jak juz cos just (np TWO-TV) to placi 0,03$ za tydzien
AA może być szansą dla wiecznie uciśnionego narodu - Polski 
Ano własnie,ja tez w miare zgłebiania tematu dostawałem coraz wiekszego ciśnienia z cyklu wszystko tylko dla hamerykanów....a dla nas okrojone ochłapy.....
chciałbym miec takiego wujka

, no może wujka to mniej ,ale te 300 fonów....heheh piknie